AKTUELNO

Ne prestaje da šokira!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Brate, nemoj sad da ti je žao što ti je ponižena, sad malo ti zživaj. Ko je šiša, etojoj njene sreće - glasilo je pitanje.
Hvala bratu. Ja uživam što sam se oslobodio svega. Sam sam svoj bio zatvorenik. Sva ta tuga je moja sreća, samo toga nisam svestan. Ne mogu da se sladim tim nekim stvarima. U suštiti zaslužila je šlag na facu, a bude mi žao kad prođe moj gas. Ja nisam u tim fazonu u kom je ona, ili neki drugi. Komentarisati šta bi ja trebao da uradim, ne volim kad vidim da plače. To je odraz pet godina koje sam gajio prema njoj, odraz koji je ona gajila ima prilike da se vidi ovde - govorio je Dejan.
Da se kod njega pita srce, on bi se odamh pomirio. Posle ovoga ne bi bilo normalno, a mislim da ni njoj ne bi trebalo. Ovo da li mu je drago ili nije, ja bih jedva dočekao. Ja bih pod jorgan ulazio, maltretirao bih 24 sata. To je ljubav, to je ono, a posle sođe i skvrči se. Bilo je pitanje da li mu je lakše ili teže, nije mu lakše kad srce prevlada. Ako će da se mire neka bude u maju, da mogu da ih vređam mirne duše - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne može da ospori da on ima emocije prema Dalili, voli je. U tom nekom odnosu dok je bila sa Carem, imao je zakrčen put, nije video pravac koji sad može da vidi. Gleda neko ko je odbačen, gleda je kao skitnicu koju bi udomio. Treba da razmišlja o sebi i šta mu je ta skitnica uradila u životu i na šta je bila spremna, da ga ostavi kao kera. Ne treba da je žali, normalno je da bude za nju, ali da joj ne daje lažne nade - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga