AKTUELNO

I dalje je slab na bivšu!

Odnos Maje Marinković i Filipa Cara komentarišu svi u Beloj kući, a Jovana Tomić Matora bila je surovo iskrena, bez obzira što je Dalila Dragojević njena drugarica:

Dešava se da ja danas odlazim da popričam sa Filipom... Ružno mi je da bilo šta ćutim, jer je i Dalila surovo iskrena prema meni. Sve je prštalo između Maje i Cara, neprijatno mi je bilo, jer se Car nekako uvek okrene i nasmeje, meni bude neprijatno. Čuo je on sve, čak i to za lemura. Mislim da je ovo najbolje što joj se desilo, da ode u izolaciju sa Majom. Maja je Cara izula ulaskom ovde. Ceo razgovor je bilo smeškanje. Ja sam sigurna da Dalila zna ono što govori Maja, da misli isto - komentarisala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja problem sa Majom rešavam onako kako ja znam, meni sada nije smešno, na primer - pravdao se Car.
Cara rade ovakve stvari, lože ga, on je jedan ozbiljan ku*var! - dodala je Matora.
Jaoj, kako me je*u u mozak - nervirao se Filip.
Da li je moguće da si sve to radio? - nervirala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da je Dalila samo sela da popriča sa Dejanom. Maja je medijski fenomen... Ja sam siguran da je Maja zaljubljena u obojicu. To ne znači da će ona biti sa nekim i da će preći preko svega. Filip Car i Maja Marinković su vrlo slični u emotivnoj nestabilnosti, ti si takođe zaljubljen u dve devojke. Maja i ti i dalje raspravljate u ljubavnom smeru - govorio je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga