AKTUELNO

Iznenadio ih!

U toku je raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuš kojeg je na to mesto postavio Ivan Radosavljević Beli koji je noćas napustio velelepno imanje. Naredni koji je dobio budžet bio je za Sanju Grujić.

Sa Sanjom sam provodio više vremena na početku rijalitjja. Nemamo više druženje, zaljubila se u Mateju, ali ne verujem da će joj to dobro dodati, ali Sanja nema ovde momka za tebe. Mateja je dobar dečko, ali on nije za ozbiljnu vezu. Ti i ja nismo dobri, zamerio sam ti kada me nisi izabrala za najomiljenije, a nisi mi ni uradila neke stvari koje sam te zamolio. Ne znaš ni dva jaja da spremiš - rekao je Janjuš Sanji,

Foto: TV Pink Printscreen

Magdalena mali, jesmo bliži od kako se ja družim sa Čaprićkom. Ti si super devojka ali nisi za rijaliti. Previše si dobra, provlačiš se kroz iglene uši. Ti si previše fina za ovo, ali tvoja porodica treba da bude ponosna na tebe jer su te takvu poslali ovde - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji i mali za Milicu i Mensura. Milice ne družimo se ali za svoje godine si jako bezobrazna, Biće vam dosta ova dva budžeta, a Mensur, pa za neke stvari nije ni on kriv, ali zasmetalo mi je to što si rekao neke stvari koje nisi trebao, pogotovo jer ja nisam hteo da se mešam u neke teme tvoje. Ja nisam sreo momka koji se toliko zaljubi, svaka ti čast na tome - rekao je Janjuš za ljubavini par.
Imaćeš i ti moje poštovanje - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

NAredni srednji je za Nevenu, ona je mene uvek ponudila, i pitala me da li mi treba nešto. Ako budem imao daću ti veliki budžet. Nadam se da se nisi zaljubila, jer ja to nisam hteo da se desi. Ne mogu ja to da ti pruži,- Verujem da me gotiviš i da sam ti drag, ali mi ne možemo biti u vezi- Tvoj odnos kroz rijaliti ide kroz neke jake gu*ove, ali meni si jako draga, pa ti zato kažem da ovde sve mora da puca - komentarisao je Janjuš Nevenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga