AKTUELNO

Pesmom je prekinuo izlaganja!

Nominacije i dalje traju, a zadrugari komentarišu Milicu Veselinović i Frana Pujasa:

Krenuću od Frana... Kvalitetan momak, imali smo jednu nesuglasicu kad sam mu rekao da je perfidan, inače imamo super odnos. Što se Milice tiče, imali smo okej odnos prvih par dana, jer sam dobio naređenje od druga da je čuvam. Posle smo se distancirali, neka se vole, iako ih ja ne vidim zajedno. Nju vidim kao malu bezobraznicu, ona opstaje ovde zahvaljujući njemu, ne bi se ovde snašla bez njega. Ostavljam Frana - rekao je Beli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je na red da nominuje došao Sandi Kojić, koji je nasmejao sve zadrugare i zapevao im:

Slušam ovde šta su sve ljudi planirali da kažu Milici u lice, a niko ništa nije rekao. Sve pričate po ćoškovima, mislio sam da će Dalila imati bolji izbor, znao sam da između Milice i Frana neće biti ništa, mislim da svaki muškarac mora pokucati i pitati da li može da uđe u izolaciju. Milica je kao puštena sa lanca kad je Mensur pusti, inače mislim da je okej, ne da na sebe, tako i treba. Fran je dobar čovek, želim mu sve najbolje. Poslaću Milicu - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je postala jako drčna i bezobrazna, čovek ne može da uđe u kupatilo kad je ona tu, jako se bezobrazno ponaša. Psuje mnogo za svoje godine. Sa Franom sam od samog početka u dobrim odnosima, sve najbolje za njega imam da kažem. Šaljem Milicu - odlučio je Petar.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga