AKTUELNO

Hit!

Naredni koji nominuje je Stefan Krstović:

Ja moram da kažem da je Milica Mensura upoređivala sa bivšima, a ona je rekla da joj je Mensur drugi, a ima više bivših. Moraš da pripaziš na ono šta radiš Mensuru. Fran je jedan zaje*ant. Volim Frana ali ga šaljem u izolaciju - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako je Fran dobar momak, sviđa mi se sve što iam veze sa Franom. Sa druge strane, ja sam Milicu cenio i poštovao zbog Mensura, ona je jako bezobrazna, đaljem Milicu - rekoa je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran je jako intelignetan momka, ali nije u toj nekoj Fazi. Imam jako lepo mišljenje o njemu, on je sjajan, i što pre da snimi pesmu. Moram da kažem zaMilicu da sam ja njoj pevao. Moram da kažem da ja nikom nisam to rekao, ali ona i ja smo jedno drugom pisali pisma:
Milica je bila prozor do mene u karantinu kada sam ja pevao. Ja sam pevao njima, i tada sam hteo da idem da spavam, naručila je pesmu i ja sam pevao, a onda je otišla, namerno sam joj napisao pismo da bi joj bilo krivo što me je iksulirala tamo . Mensur se dao ceo u toj vezi, ali ova cela priča je do MIlice, ona je njega zavolela a on nju voli. Kod nje je problem jer on nju guši iz dobre namere. I taj strah koji ima, je strah od njogove reakcije. Ona jeste zrela, ali i deluje duplo zrelije. Mora da smanji psovke za njega. Šaljem Milicu- rekao eje Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga