AKTUELNO

Šok!

U toku su nominacije. Nadredna koja je nominovala bila je Sandra Rešić:

Fran je jedan od meni najbližih ljudi, jesam ja vrištala na njega prošle sezone, a sada mi je jako drag. On mene nikada nije uvredio i moram da kažem da ima preveliki mozak za ovo malo mestašce - rekla je Sandra.
Takođe ni Milica mi ništa nije rekla. ali njima je ova veza prropast. Ne znam dan da se niste posvađali zastolom,ali mislim da možeš mnogo više, inače ste propali rekla je Sandra.
Ja sam vama na početku rekao da mene ne možete da komentarišete mene o nekim stvarima - rekao je Mensur.
Mislim da možete da imate lepou vezu, ali tu tenzju morate da rešite što pre. Bićete zajedno do kraja rijalitija, i to sve Mensurovim inicijativom. Ja ću sačuvati Frana - rekla je SAndra

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam netrepeljivost prema tebi zbog Mensura i vaše veze. Ja moram da kažem ja sam imala momka koji je tip Mensur. Ja smatram da ti nećeš smeti da ideš na posao ili sa drugaricom, bez njega, a on te ovde gleda 24 sata. Ja sam imala situaciju da sam se pravdala što me je muški taksista dovezao kući. Imala sam tešku vezu - rekla je Lorna.
Mei je MIna tražila telefon kao što sam i ja njoj. Tu je bilos svega - rekao je Mensur.
Njemu fali ljubavi i pažnje jer je ostao bez oca - krenula je da priča Lorna.
Klošarko jenda ti ćeš da pričaš o meni i mom detinjstvu, to tako ne može, nikako - vikao je Mensur, a onda je MIlan najavio reklame.
Milice to što njemu nedostaje, ti to nikada nećeš moći da nadoknadiš - rekla je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Klošari i klošarke nemaju pravo da pričaju o mom živvotu. Ti uličarko si ostavila svoju kući i živiš sama - vikao je Mensur.
Nije sporno da on tebe voli, voli te puno,. Nadam se da te niko tako neće voleti. Fran je divan momak, i ostavićuu njega - rekla je Lorna.
Glupo je to što je komentarisala njega a ne mene - rekla je Milica.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.