AKTUELNO

Ni njega ne može da smisli!

U nastavku razgovora, Đole Kralj je Dalili Dragojević i Filipu Caru otkrio da je jednom prilikom dobio nagradu u emisiji "Amidži šou" i da se oduševio putovanjem. Zatim su pričali o ljubimcima, Dalila je otkrila da njen Tedi miriše na omekšivač, a potom se prisetila da je čula Đoleta Kralja kad se uključivao u emisiju "Narod pita".

Zvao sam kad su bili Šašićka, Mića i Neca. Ti mi nisi bio zanimljiv - istakao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

I meni je bio odvratan. Sećam se njega, imao je na sebi teksas jaknu, podigao kragnu i podvrnuo rukave i došao za sto i krenuo da mafija. Ja sam rekla: "Da li će ikada naći normalnog momka za rijaliti, gledajte ovu sirovinu". Seljačina, nešto se razbacao. I sećam se scene kad je bilo za Sanju da li je trudna, kuka, zove mamu da ga spašava. To je meni bila užas. I sećam se kad je gađao kamenom kazino. Nisam puno pratila. Sećam se kad je Maja lupala glavom o zid, znam kad je rekao Car da zna sa kim će biti napolju, znam da sam rekla da je bari na kvarno - govorila je Dalila.

Đole Kralj je opleo po Stefanu Šebezu.

Znate koji je parfem kupio Dragani, ekonomiko od 300 dinara - pričao je Kralj.
Taj Ana koristi - istakla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričaj, kupio je Šanel, bio sam sa njim. Ona izgleda bila sa njim, a rugala se njemu kod tebe - branio je svog druga Car.
A što je on njoj dao da radi za dnevnicu od hiljadu dinara? - pitao je Đole.
Jao, kakav si - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.