AKTUELNO

Opušten razgovor!

Nakon druge žestoke vrele akcije, Dalila Dragojević i Filip Car otišli su do pušionice, gde im se priključio Đole Kralj. Počeli su da pričaju o bioskopima i hrani koja im se jede, a zatim su stigli i do Đoletovog nekadašnjeg posla.

Gleda mi se neki dobar film i jedu mi se nagetsi - rekla je Dalila.
Ja sam išao 5 puta u bioskop pre ulaska - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U Novom Sadu ima 7D, stolice su udobne, ali te ono vodi desno, levo, istrese te. A u Sarajevu su otvorili, imaš krevete ljubavne - pričala je Dragojevićka.
Ima to i u Rijeci - istakao je Filip.
Ja volim da idem na ta ljubavna sedišta. Kokice ne volim da jedem, samo naćose. Nekad mi nestane u pola filma, pošaljem da mi kupe - govorila je ona.
Znate koliko je težak ovaj hotlajn posao. Ja sam imao svoj profil, kao medicinska sestra, plavuša, crnka. On misli da priča sa plavušom. Ti treba da ga uvedeš u to, da mu napraviš iluziju. Minut je 120 dinara, ja dobijam 20 dinara po minutu. Gledam Zadrugu i pričam. Koliko sam se smejao Janjušu, kakav je retard - pričao je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znaš kad smo Janjuš i ja išli po picu u 4 ujutru, neke trebe, ja rekoh dobro veče, samo što nije pala sa stolice. Vade štrudle, pice, da se slikamo - dodao je Car.
Ja odem u Sarajevo na pijacu da kupim lubenice, neće da mi naplate. U Budvi, na moru, to je ludilo. Samo jedno da stane da te slika, svi dolaze - rekla je Dalila, koja je poručila da neće više ići u Budvu, jer smatra da je sve preskupo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.