AKTUELNO

Postavio joj je samo jedno pitanje!

Pre novog klipa, Dejan Dragojević poželeo je još jednom da se obrati Dalili:

Samo da ponovim kratko... Poenta je da je ona skočila na ono što je trebalo da je čini najsrećnijom, a to su papiri za razvod. Ne treba da je interesuje da li ću se ja sa njima pomiriti. Neka uživa u šaragama i to je to. I dalje pokušava da me spusti i ponizi - rekao je Dejan.

Zadrugari su odmah posle imali priliku da odgledaju još jednu brutalnu svađu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, tokom koje su se čašćavali brojnim uvredama,a zadrugarka ga je provocirala na sve načine:

Sve on vidi, njoj je vreme uskoro odzvonilo, baš zbog tih njenih provokacija. Nijednog trenutka se ona nije zabrinula da li će se oni pomiriti uopšte. Da je to Mensur iz treće sezone, ovde vrata ne bi postojala. Drago mi je da ne gubi ponovo novac, ne komentarišem njihov odnos, ja bih drugačije komentarisao njega. Milica ne ume sa njim, tačka, ne želi ni da nauči. Mensur je propao, ni na šta ne liči, kao duh. Mi slepci nismo, i Stefan mu je neke stvari rekao, ja sam pitao Stefana kako da mu pomognemo. On možda misli da sada uživa, ali je razvaljen kao kanta i da je u problemu - govorio je Đedović.
Ona od mene traži da joj verujem i da budem ubeđen u ono što mi govori - potvrdio je Mensur.
Onda nemoj da lažeš da mi veruješ - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za neke stvari ne može da me ubedi. Neka ona objasni zašto sve ovo ovako izgleda - objasnio je Ajdarpašić.
Evo, da je pitam... Ima li bilo šta da kriješ od mene ili da lažeš? - pitao ju je on.
Nema, rekla sam ti već. I neću da ponavljam. On konstantno nama stvara neki pritisak, stalno mi govori da ga ne volim i da nisam zaljubljena. Ja njega volim najviše na svetu i luda sam za njim - odgovorila je Milica kroz plač.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga