AKTUELNO

Sasula joj sve u lice

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Viktoriju Mitrović.

Zašto si pravila onoliku dramu oko trudnoće i izludela Taru, a imaš spiralu i nemaš razlog da praviš dramu? - glasilo je pitanje.
Ja sam za stolom čula da ima. Marko mi je postavio pitanje milion puta što sam se mešala, ne znam ko se ne bi mešao posle onolikih suza... Bilo je neizbežno odreagovati. Saznala sam za stolom, ona je rekla da je izvadila pred ulazak. Ja se ne razumem preterano, ali mislim da je nemoguće. Mislim da je napravljena frka bezveze. Na sve to Viki je ustala i rekla "Ko vas je terao da me branite?", na sve to je rekla da smo Rešićka i ja dvolične. Kad te tvoj dečko nepoštuje i ti samu sebe, zašto bih ja? Ne dozvoljam da priča u mom prisustvu. Ne provodim sa njom vreme kao pre. Ja se ne vezujem, ja se obesim kad mi je neko drag. Ona je isto veče legla ui krevet i imala se*s sa njim - ubacila se odmah Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Viki, ona je malo problematična. Ona zna da nisam toliko đuvre, koliko se predstavilo - rekao je Marko.
Ja sam plakala jer ako dođe do te situacije, bilo mi je žao, pominjala sam dete napolju i da ne želim dete iz takvog odnosa. On je došao i seo je lepo da pričamo, a kako sam spomenula za trudnoću počeo je da me vređa i tako je nastao konflikt.Gruboje ispalo jer je reagovao svađom - pričala je Viki.
Nikad se nisam svađao, samo sam pitao što mora svima da iznosi - rekao je Marko.
Meni je jasno zašto je legla ili je mazohista ili bolesna. Sebi sam dozvolila da brnaim Viki, da bi mi ti govorio da sma ku*va. Šta sam ja? - pitala je Tara.
Vidiš da ti na kraju nije ni zahvalna? Naučila te je da te pi*darije više ne radiš - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se ne osećaš posr*no od same sebe, ja se osećam - nastavila je Simova.
Naučila te je da se ne mešaš tamo gde ti nije mesto - dodao je Osmakčić.
Vi se sad perete preko mojih leđa! Nisam ja kriva što je rekao ku*vo i pominjao porodicu - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga