AKTUELNO

Neće više da ćuti!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za MC Aleks.

Da li prilaziš Matoroj je l' ti je krivo ili vidiš da te bez nj nigde nema? - glasilo je pitanje.
Zbog kadra. Primetila sam da nema pitanja, pa sam je pozvala da pričamo - odgovorila je ona.
Mislim da joj Matora nedostaje i da joj nedostaje pažnja koju joj Matora pruža. Svi znamo kad se Matora zaljubi šta napravi osobi od života, bajku. Ti dodiri, češkanje, bez obzira što nije znala kog je opredeljenja. Da su napolju bilo bi drugačije, ona ima barijeru zbog svojih kod kuće - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Od sinoć sam počela da mislim i ja sve više i više. Ona je ili folirant ili stvarno neke stvari ovde neće. Ništa mi nije jasno, te hoće da se druži, te neće. Obilazaim je ceo dan, da se ne srećemo. Sa devojkom se nisam poljubila, ispada da ja ne znam šta, a ustvari nema ništa. Mene baš briga šta drugi misle, ali ona mene jako zbnunjuje. Ona je neiskrena prema meni i to me najviše nervira. Razmišljala sam kako sebi da olakšam i počela sam da je posmatram u odnosu sa drugim ljudima, nije mi jasno kako se ponaša - pričala je Matora.
Ti imaš potrebu da joj raspramaš orman, nakon svega i daješ kolače. Ti namerno to radiš - ubacio se Bane.
Ona mene vrati 10 koraka unazad, kad uradi tako neke stvari. Ponižava me kad kaže da ramišlja da li bi mogla da uđe sa mnom u vezu, a se*sualne odnose ne bi mogla da ima - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga