AKTUELNO

Matijević objasnio kako stoje stvari.

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, rasprava Tare Simov i Mateje i dalje traje. Zadrugari komentarišu Tarino ponašanje prema Matijeviću i pokušavaju da objasne da ga previše pritiska.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro bre Tara, ostavi ga malo na miru, preteruješ. Kažem ti da ne možeš da porediš takve stvari - rekla je Matora.
Kako osoba koje me je volela sedam meseci može sada da viče ovako na mene - nastavljala je Simova.
Jel me mrziš sada? - pitala je Tara Mateju.
Ne mrzim te, ali sam izgubio poštovanje prema tebi. Poštovanje je nešto kad se gradi i kad se izgubi ne vraća se više - odgovorio je Matijević.
Mi smo sada završili - dodala je Tara.
Naravno da jesmo. Neću se nikada dovoditi u stanje da udarim žensko. Nemam problem ni sa čim, neka se javi osoba koja ima klipove o kojima se priča - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve i da mislim nešto, nisam glup da govorim javno takve stvari. Možda ako me je bilo mnogo blam zbog njenog ponašanja, možda sam samo napisao ma pusti bre. Nikada je nikada nisam pipnuo, ne želim da se bavim time. Imam kod kuće trudnu sestru, ne želim gluposti i da stavljam porodicu u nezgodnu situaciju. Što se tiče Deniz, kljucala me je u sedam ujutru da čupa stočić i tu sam poludeo. Bio sam u fazonu da ću haos da napravim - govorio je Matijavić.
Pre svega toga si mogao sve da me pitaš i mi ne bi ušli u konflikt. Nisam ti psovala majku i ne možeš da glumiš žrtvu - prekinula je Deniz.
Ne može mene niko da isprovocira - dodao je Matijević.
Videli smo kako si prevrnuo krevet - rekla je Deniz.
Nemoj opet sada da ih zamenim. Meni je posle bilo žao, ja sam takav, ali u tom trenutku sam tako postupio - nastavio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da Tara nije uletela, da bi bio veći problem? - pitao je voditelj.
Samo da objasnim. Htela sam da zamnenim krevet, onda me je Tara gurnula. Sve mi je padalo po podu. Ona nije htela da smiri situaciju, čak nije znala ni razlog naše svađe - odogovorila je Deniz.
Mislila sam da hoće da mu prevrne krevet, bukvalno sam još uvek spavala, je*o mi pas mater što sam to i uradila. Razumeš li me ti išta? Razumeš li ti srpski jezik! - rekla je Simova.
Ako pričaš već tako o njemu, kako onda možeš da braniš takvog čoveka. Gde je tu dostojanstvo? - pitao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da mogu da otkačim sve iz sebe ja bih to uradila, misliš li da je meni lepo? Sve me prolazi samo on ne! Nemam ja gram samopoštovanja i dostojanstva, nikad ga nisam ni imala - vikala je Tara.
Ko je Tara da menja sliku o njemu? Kada ti skačeš on ispada budala, o tome se radi! - rekao je Čolak.
Ne znam zašto me napadate, ja sam samo jednom skočila! Samo jednom sam se umešala, šta vi pravite od mene? Nemam ja nikakvu lažnu nadu, ja kažem kako jeste, sluša li neko mene ovde? - vikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga