AKTUELNO

Haos ne jenjava!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. U toku je svađa Miljane Kulić i Lazara Čolića, u kojoj je glavna tema novac. Čolić je u jednom trenutku doneo ugovor koji je sastavio sa svojom devojkom pre nego što je ušao u Zadrugu i raskrinkao je pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je znala da svoj tromesečni honorar da ljudima koji mu prete, da bi ga spasila od problema! To sam uradila da mama ne zna, non stop sam mu pomagala da vraća dugove - govorila je Miljana.
Da bog da ne video majku živu ako sam od nje uzeo pare! Pošto hoćeš da ratujemo, videćeš! Hoćeš li na poligraf? - vikao je Čolić.
Nije problem, idemo! Tromesečni honorar sam dala! - urlala je Miljana.
Pre ulaska, meni je slala skrinšotove, gde je pokušala da ucenjuje ljude odavde. Ovde je ugovor, sve piše. Jedina stvar koju nisam mogao da uradim, da odem kod notara i overim ovo. Ovo je ona tražila ovo da bi bila sigurna u moju ljubav, sve je tražila! - nastavljao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je ugovor u kome ona traži da joj dam ceo novac! Obećala mi je da ćemo se držati zajedno, da ćemo se poštovati jedno drugo, sve je htela da bude sigurna da ću ja sa njom živetio posle ovoga u Nišu - nastavljao je Zola.
Ovo više ne važi, završili smo sa ovim, a da znaš onom karticom što sam ti dao možeš du*e da obrišeš napolju - nasmejao se Čolić i pocepao ugovor.
Sram te bilo, pljuješ, vređaš, udaraš svog dečka! Sram te bilo! Ubico dece! Sve najgore zaslužuješ, osoba koja je ubila dvoje dece za godinu dana, osoba koja vređa ljude koji je vole, koja ucenjuje svog dečka i zadužuje, zaslužuje sve najgore, idi u ludnicu! - dobacivala je Tara.
Ja mogu da odem na poligraf da odem i da kažem koliko sam para dala ovom čoveku zbog dugova! - vikala je Miljana.
Spreman sam da budem ovde za džabe do kraja, ako je meni ona dala jedan euro, evo kažem ovde pred narodom - naveo je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga