AKTUELNO

Brutalni okršaj!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću u "Pretresu nedelje", kako bi prokomentarisao raspodelu budžeta Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mali budžet i okečivao, ali je danas bio ozbiljni transfer mišljenja. Ona se uvredila jer sam, kad sam ih komentarisao, nju nazvao "Ova". Drago mi je zbog malog budžeta, ja Cara i nju ne doživljavam više. To što oni imaju svoju sreću, ne želim da se mešam, to je sve za mene jedno veliko ništa. Oličenje svega što ne treba. A što se tiče budžeta, opet je tu dokazala da je lako manipulativna... - krenuo je Mensur.
Bože sačuvaj, danas mi niko ništa nije rekao kako da delim budžet. Hoćeš da kažeš da je Filip uticao na podelu? - uzvratila je Dalila.
Ja sam imao jedan odnos sa njom. Čim se "preudala", promenio sam odnos prema njoj i taj stav i mišljenje će biti isti. A ona je previše promenila mišljenje za nedelju dana - nastavio je on.
Čovek koji napolju j*be sve živo, dolazi meni da morališe, priča o mojoj vezi. Kreni od svog praga, pa čisti dalje - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nijednoj nisam dolazio, sve su meni i nijedna nije bila zauzeta - rekao je Mensur.
Spavao si kod Karića da bi mogao da drndaš sa strane. Što nisi hotel plaćao? Plaćao si lajfkouča - uzvratila je Dalila.
Nisam imao dinara, posvetio sam se osobi sličnoj tebi - poručio je Ajdarpašić.
Žena vas vuku kroz rijaliti, p*čko jedna raspala - uzvratila je ona.
Ja tebe ne vređam, to možeš svog dečka. Ja ti nisam ni Dejan, ni tvoj dečko trenutni. Lepo te komentarišem. Ona je sebe toliko unakazila, da za život ne može da se oporavi - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, ja ću sa ovim što ti kažem da si p*čka, sebe da spustim, a tebe da uzdignem. Sedi i pusti dve suze. Plašiš se da nisi Tomovićeva igra, toga se bojiš, zato se držiš ove veze. Napumpali ste mišiće. Pokažite mišiće u glavi, zaštitite žene. Da ti nema Ardijana, bio bi manji od makovog zrna. Mani se rasprava sa ženama, budi ono što jesi, smej se, sprdaj se - rekla je Dalila.
Ja i bez Ardijana... Neću da pričam o tome, ne znam zašto se hvataš za sve živo. Ja imam i svoje drugove - poručio je Mensur.
Koje drugove imaš ti? Imaš samo Karića. Kad si spomenuo drugove? A i za Karića možemo da pričamo da li ti je drug ili koristoljublje - istakla je Dragojevićka.
Eto, to je ona. Ne znam šta joj se desilo. Ja ne znam šta joj se desilo. Ne mogu da verujem da je pet godina živela kao nešto što nije - nastavio je on.
Da li je ružno zaljubiti se? Da li sam nekog ubila, osakatila? Šta sam vama na štetu uradila da me nazivate ovom ili onom? Boli me uvo za svačije mišljenje - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.