AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Milan Milošević je ušao u Belu kuću i započeo "Pretres nedelje". Zbog spektakularne "Zadrugovizije" koja se desila u subotu. Ove nedelje Dalila Dragojević je nastavila svoje vođstvo i ona ovog ponedeljka neće birati svoje potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je odmah na početku reč dao Dejanu Dragojeviću:

Bilo je dosta prozivki. Budžet je podelje drugačije za razliku od prošlog puta, smatram da budžet pojedinim ljudima je podeljen da bi imali kome da se obrate kada nemaju nikoga. Sve je bilo s brda s dola, sve je bilo ciljano. Što se tiče mene, svaki dan mi nešto nestane i dobro to. Smatram da je mogla bar srednji jer se služi mojim stvarima - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si pozdravio njene roditelje na onom jeziku - pitao ga je Milan.
To nije bila uvreda, kada nije znala šta da mi kaže, ona mi je rekla nešto na kontom mame i to. Rekla da je beskućnika spasila sa ulice, htela je da ja uvredim njene. Ja njih nikada neću uvrediti, valjali su mi kad smo bili napolju, možda ostanemo i u kontaktu. Ja Dalila nisam, ne služim se sitnim provokacijama, to što je rekla da ja neću da vređam kako bi njen tata meni prepisao kuću. Ona je sama legla u krevet i pila - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta je napolju, danas je krenula da me ponižava. Ja sam samo pozdravio njene roditelje, ne može ona da spominje to da može da me ugasi jednom rečenicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.