AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendija i Pande na RED televizji gošća je atraktivna voditeljka ''Zadruge 5'' i bivša zadrugarka Ivana Šopić.

Foto: RED TV

Ivana je poznata po oštrim stavovima i temperamentu, a ovom prilikom otkrila je detalje žestokog okršaja Tare Simov i Miljane Kulić iz bekstejdža.

To se desilo u sekundi! Ja sam samo videla polivanje i njih dve na podu. Zeznuto je što su bile pribijene i ti ne vidiš ko je tu koga počupao i udario. Ne može sve da se iskontroliše. Bilo je jezivo, to sve datira iz njihovog sukoba iz četvrte sezone. Miljana nikada neće oprostiti Tari što ju je diskvalifikovala, mislim da između njih dve postoji zla krv i da se to nikada neće ugasiti - priča Ivana Šopić.

Osvrnula se i na brojne aktualnosti iz pete sezone Zadruge, koja je za rekordno kratko vreme oborila sve rekorde rijalitija.

Neverovatno, mnogo je rano počelo da se zakuvava. Ali to je super, jer je svima dobro došlo da gledaju svih deset meseci hardkora. Mislim da će haos tek da bude. Na primer, da se ova situacija desila na kraju, imali bi u glavi da iskalkulišu i da se smire, da se kasnije razvedu, a sada, kada shvataju da je osam meseci ispred njih idu srcem, sigurna sam - zaključila je Ivana.

Foto: RED TV

Mislim da je Dejan generalno neko koga narod podržava i voli. Dalila je jednom u besu ustala i rekla da hoće razvod pa se pokajala, nekako mi je to bilo iskrenije, nego Dejanovo najavaljivanje razvoda, da će u nedelju otkriti da li će da traži razvod, a potom je to uradio iznenada na Zadrugoviziji. Verovatno hoće da iskoristi situaciju u svoju korist, ima pravo, kalkuliše i možda puca na pobedu. Ima tu dosta kalkulacije, Dejan sigurno nije naivan - zaključila je Šopićka.

Detaljnije u videu ispod:

Autor: M.M.