AKTUELNO

Nikad veći haos!

Zadrugari komentarišu podelu budžetu. Sledeći je ustao Stefan Karić:

Novac mi je uvek bitan, nisam ovo očekivao ali mi je drago. Drago mi je da što poštuješ svog momka, i to je to, toliko od mene - izjasnio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da si luda luda si, meni se sviđa podela budžeta, sem sek*ualnoga čina, to mi se ne sviđa ali nemam problem sa tim. Što se tiče Irme, to je jasno. Ja jedva čekam svađe sa Đedovićem, to mi je na nivou, a ne sa Irmom. Ja svakome ko me uvredi ću da odgovorim - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je Dalila obelodanila svoju vezu, ja sam ustao i rekao da podržavam to. Jeste da je način i mesto ružno ali još gore je da se je*e sa nekim, a gleda u drugog - izjasnio se Đedović.
Ja sam govorio da treba da ostavi Dejana, završi taj deo i uđe u odnos sa tobom - rekao je Karić.
Najgore mišljenje o nama imaju: Sandra, Mensur, Dejan, Mića, Miljana, ko je dobio nešto više od malog budžeta. Ona sa novcem radi kupovinu mira - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se zove faker nemoć - skočio je Mića.
Ona mene ne može da gleda očima, to je jasno, tačka i kraj - govorio je Mića.
Ona ono što misli o njemu, neosporno je da Miki ima loše mišljenje prema meni, šta je ona rekla kada je dala Miki budžet. Za mene si podelila male budžete za one koji su protiv nas. Streram ku*ac i u narod - zaključio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.