AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Završena je Dalilina podela budžeta. Jovana Tomić Matora je ustala da komentariše podelu.

Ti si Irmu tri puta pitala, nisi joj pružila ruku, ne vređam Irmu, ali hoču da iskomentarišem. Što se tiče Mićinog budžeta, imala sam osećaj da ni meni nije bio prijatelj, ali rekla si da mu nikada ne bi dala mali budžet, za Čolaka isto. Mene su prošle godine prijatelji komentarisali i nisu me vređali. Kada si delila budžet vezano za Rešićku nisam to očekivala, ali to je rešeno - rekla je Matora.
Ti me ne treba stavljati u taj kontekst - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoje prijatelje smatram prijateljima za ceo život, drago mi je što si me stavila u mali budžeti i u isti koš sa Dejanom. I te kako si izgubljena, kada smatram da si upravu, kažem to. Stao sam na tvoju stranu, a ti me vređaš. Ja ću prema tebi biti isto. Voli koga ti hoćeš, to je tvoj izbor. Znaš zbog koga si plakala, i ko je za tebe uvek bio tu. Prve stvari se odvajaju, ti si napravila haos zbog pice, nemoj te se služiti prljavim stvarima, ne radite to. Vi napadajte mene zbog onoga što radim ja. Ljudi te nazivaju ku*vom ovde, a ti njima daješ velike budžete - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje uvrede su vrlo male na osnovu njenih. Jesam li rekla iskreno sve šta mislim. Za oboje sam ginula, ja vrlo dobro znam šta mislim. Neću da me hvata neko na moju ljubav - rekla je Irma.
Ona ti nije prijatelj niji treba da ti da veliki budžet - ubacila se Ana Spasojević.
Znaš šta je poenta, svi kaću ajde pusti tu temu i kada treba

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.