AKTUELNO

Ne sviđa im se šta radi Mensuru!

Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Mikiju Đuričiću, koji je hteo da posavetuje Milicu Veselinović, nakon što je video snimak njene burne svađe sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica se meni uvek lepo javi, ćao, ćao. Šta bih joj rekao o čemu da razmisli. Ja o njihovom odnosu saznam na osnovu klipova. Nije mi bilo jasno što je ona izabrana za najiritantniju, ali sad jeste. Mensur je neko ko ima jaku podršku. I kroz ono pitanje što su njegovi fanovi poslali: "Kako da je mi volimo, kad vidi šta ti radi?". O čemu treba Milica da razmisli, da u nečemu greši. Čovek joj je normalno rekao da maneš tu picu, ti ustaješ kao oparena i dereš se na njega. A on opet smiruje. Mi ne znamo Mensura takvog, ali je to po mom mišljenju poboljšanje za njega, pa makar se na silu suzdržavao. Evo, meni si iritantna na ovom snimku, mogu misliti kako izgleda ljudima koji vole Mensura i koji ga podržavaju. Ti sad, dete, razmisli. Ako te od ovoliko idiota izaberu za najirantniju, jer oni gledaju ovo, vaš odnos i ponašanje. Mensur ima veliku podršku, verovatno su njegovi ljudi glasali. Razmisli malo, pa se i ti promeni. Čovek ti je normalno rekao, ti si na kraju zaboravila na to, krenula si da ga napadaš kao oparena - posavetovao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je rekao dosta toga. Meni je samo najgore što posle svoga, opet se psuju svi i navodiš ga na situaciju da opet napravi nešto. Meni je žao što je ovo ko zna koji klip, gde vas mi vidimo kako se svađate - dodoa je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.