AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno.

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su imali priliku da pogledaju klip gde Tanja Jovićević ogovara Stefana Karića. Voditelj je dao reč Stefanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bih da saznam da li sam stvarno pogrešio i da li sam bio posle Marijane i Đoleta, ako jesam izvinjavam se. Shvatam ja da ljudi ostanu ovde bez ičega, shvatam taj momenat, ko zna kako bih ja reagovao. Imam ovde na koga da se oslonim, kao i oni na mene. Zaista shvatam taj momenat nervoze i shvatam da ne mogu svi da imaju lepo mišljenje o meni - govorio je Karić.
Ali ja stvarno imam lepo mišljenje o njemu. Odlučila sam da persiram, to što sam rekla "gospodin kodeks" je kompliment. Mene je povredilo to što se desilo baš sa njim zbog jedne cigarete. Priznajem da ružno izgleda. Meni je Đole preneo a ja njemu verujem - pravdala se Tanja.
Đole je rekao da ga je Karić izgurao bukvalno - ubacio se Bane Đokić.
Nisam rekao Karić nego da su se gurali - rekao je Đole Kralj.
Eto, ja sam poverovala u tome je bio problem - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinila sam se zaista, ja kad pogrešim ja nemam problem da priznam. Zaista smatram da spadaš u ljude od kodeska - dodala je Tanja.
Svako od nas pogreši ponekad. To se desilo tada vama i mi smo tu da komentarišemo - ubacio se Karić.
Nikada tako ne bih reagovala, ali ako mi se prijatelju tako nešto desi, ja bih razumela. Evo sada se svima duboko izvinjavam. Zahvaljujem se Kariću što nas hrani - dodala je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga