AKTUELNO

Svima su simpatični!

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić su tema zadrugara, Jovana Tomić Matora je dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne provodim vremena toliko sa njima. Ja sam neko ko je njega kudio na početku, ali moram priznati da ni prema jednoj devojci nije bio kao prema tebi. Prva čekam da ga nagazim, ali veruj mi nema grešku. Jeste da su mu odnosi bili važni, ali prema tebi je on izuzetno pažljiv i dobar. Ni za jednu nije imao strpljenja, za tebe ima. Razumem te, ali treba da se opustiš i uživaš. uživaj u njegovoj pažnji u njegovom zagrljaju - govorila je Matora.
Pa uživam zaista. Sad se malo uzdigao! I ja to volkim sa njim, ali mi je malo glupo - smejala se Viktorija.
Hoću ovo da kažem, ja glup nisam. Znam kada mi kaže da ne radimo to u dnevnom terminu, ali kada sama sebi stvara tenzije, to je nešto drugo. Šest dana priča kako ćemo da se tuširamo zajedno, evo to se još nije desilo - smejao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, kako ti se čine njih dvoje? - pitao je Milan.
Meni su oni preslatki. Skoro je nešto razmišljala i pitala da li je možda bolje da je ostala solo, pitala se zašto ljudi komentarišu. Ona se malo plaši svega toga, ne veruje mu zbog njegovih prethodnih odnosa što je razumljivo skroz. Plaši se svega, ali sam joj rekla da nema potrebe da se opterećuje dok on nešto ozbiljno ne za*ebe, a to se još nije desilo - odgovorila je Tara.
Ako nešto za*ebeš, veruj mi preturiću ti celu Zadrugu na glavu - smejala se Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga