AKTUELNO

Odmah je reagovao!

Dalila Dragojević nastavila je da rešeta zadrugare i deli im budžet za ovonedeljne troškove:

Petar dobija mali budžet, mislim da ipak nema neko lepo mišljenje o meni. Bio si u dve situacije uz mene, kada sam prvi put plakala na žurki, ja ne zaboravljam stvari. Stvarno ne provodimo vreme zajedno, zato mali budžet - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet ide za gospodina Mihića. Za njega sam bila tu, kad nije bio niko, podržala sam ga u svemu. Prva priča koju je imao jeste gej afera sa Markom, gde je želeo da nametne kako je neko u toj priči gej, pa i sam priznao da mu je to greška. Poželeo si da izađeš, imao si nervni slom, slušala sam tvoje jadanje, a ti si me izdao. Dao si mali budžet i Filipu i meni, a rekao si njemu da ćeš mu dati veliki budžet - komentarisala je zadrugarka.
Imaš kratko pamćenje, ja sam ti dao mali budžet, ali sam rekao sve najlepše o tebi, kao i ti tada o meni, a ja sada ništa lepo nisam čuo. To je sada tvoja sujeta i igra, rijaliti koji vodiš, a prema meni se nećeš tako ponašati. Kontradiktorna si, ja ti neću ćutati kao ovi ljudi ovde - odgovorio je Mihić.
Vidi kako te je povredilo 2000 dinara! - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga