AKTUELNO

Šok!

U toku je podela budžeta Dalile Dragojević, a ona je redom komentarisala zadrugare:

Sledeći veliki budžet ide mom prijatelju, Saletu Luksu. Ovaj čovek se uvek snađe, uvek živi luks. Mislim da je neko sa kim sam od prvog dana sedela i znala sam da će biti moj prijatelj - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet dobija Čolak. Ti si neko ko je uvek bio moj drug. Zapostavila sam te, ali nisam u stanju da toliko provodimo vremena, kao pre. Neko si ko je uvek spreman da mi pomogne, ti si naučio na svojim greškama i u ovoj sezoni si mi jako dobar. Poštuješ Ivanu, uvek ću vas podržati - nastavila je ona.
Srednji budžet ide Ani Spasojević, ti si neko ko je bio u rijalitijima sa mnom, imale smo neke konflikte, ali smatram da nisi neko ko me mrzi ili ne podnosi - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ide Mc Aleks, ti si neko za koga sam se borila od prvog dana, nikada Matoroj nisam želela da kažem šta stvarno mislim o tebi, jer mislim da se baš zaljubila u tebe. Samo smatram da treba da se vodiš osećajima i da nemaš tu kočnicu. Deluje mi da se stvarno kaješ zbog prekida komunikacije sa Matorom, ali sam videla i da Mateji čupaš obrve, da je Mateja pitao Matoru, a ti Taru da li bi im smetalo to. Mislim da ćete vremenom dokazati da ste više od prijatelja - govorila je Dalila.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga