AKTUELNO

Ne zna šta da radi i šta da misli!

Lazar Čolić Zola osamio se sa Banetom Čolakom, na istom mestu gde je i Miljana Kulić vodila razgovor o njihovoj vezi sa Mensurom i Milicom, a to je ispred rehabilitacije.

Ako ti nisi već tri nedelje srećan, nema od toga niišta, to ti iskreno kažem. Kad si ušao rekao sam i tebi, da se vrhunski ponaša. Šta mene boli uvo da li ćete vi biti zajedno, ali ti kažem drugarski, da ovo ne vodi ničemu. Jeb*o to - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve radim da bi se ona osetila bolje...Mislim nije ni to sreća, ali samo da vidim dokle će da ide, gde je granica. Ja kad bih nastavio ovako, pukao bih u jednom momentu. Ima tu još milion stvari koje ja ne pričam drugima. Ako ja njoj kažem biće sve kako ti kažeš, ti i dalje tražiš sukob sa mnom. Tamo kod prozora mi je izgovorila katastrofalne uvrede, ja sam se samo pitao čime sam ih zaslužio. Dese se nominacije i onda ono u pušionici - rekao je Zola.
Ona kao dete, pokaje se kad izgovori. Ja sam je izveo da mi kaže što me je vređala, ona kaže da je nastavila kad ja nisam stao - rekao je Čolak.
Meni da tvoja Ivana kaže ono što je tebi Miljana, izvini, ali ne bih prećutao. Ja tako dobijem milion puta gore stvari, ne znamšta hoćeš, kur*c da ti pušim - ponavljao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti nju ispoštuješ, na primer u deset stvari, normalno je da nađe kompromis i ispoštuje te bar u dve - ubacio se Bane.
Ja ne mogu da shvatim kako ona može to. Znam da me mnogo voli, ali ne znam kako ona može tako, ako nekoga toliko voli - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ti ona nije oprostila neke stvari iskreno i da je kljuca to svaki dan u mozak - rekao je Čolak.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić

#Bane Čolak

#Lazar Čolić Zola