AKTUELNO

Usledila je nova rasprava!

Darko Tanasijević naredno pitanje postavio je Anđeli Đuričić, a ticalo se njenog odnosa sa Matejom Matijevićem:

On više nije ista osoba za mene i sramota me je da se dovodim u isti koš sa ovakvim momkom, uvek doživim neki transfer blama kad on priča i kad je ova tema. Danas smo se raspravljali za stolom, bez razloga je počeo da koristi ružne i uvredljive reči, a kad se desio taj famozni raskid, on mi je obećao da će uvek biti zaštitnički nastrojen prema meni. Da ne pominjem njegovo imitiranje, to govori o njemu, jer sam ja bila njegov izbor, kao i on moj - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U pravu je za moje današnje ponašanje, koje nije bilo okej, nije bilo primereno i slažem se sa tim, nije mi priličilo. Ali ja mislim da je to jedina situacija, danas nije bilo okej, ne mislim da se u prethodnim situacijama nisam tako ponašao. Imitiram pola kuće ovde, nemam lošu nameru. To je neka šala, ona mi ima te neke pokrete, mlatara, skače... Iritira me, to moram da priznam. Da vratim vreme, ne bih bio sa njom. Otkad smo završili tu famoznu vezu, ona sve vreme nakon toga mene provocira - objasnio je Mateja.
Vređaš me time što govoriš - poručila mu je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, nju je blam da stoji pored mene, zato što joj se 3 dana nisam obratio. Uvek mi se indirektno obraća, provocira, ja sada ditektno govorim, mene ova tema uopšte ne zanima. Više neću ni da joj odgovaram na pitanja - pobesneo je Matijević.
Rekao je i da sam jako loša osoba - nastavljala je Anđela.
Ne mislim da je skroz dobar čovek, da. Dosta neke mržnje izbija iz nje, neke negative, ja je tako doživljavam, ne osećam pozitivne vibracije - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga