AKTUELNO

Sada su oboje srećni!

Filip Car prokomentarisao je najnoviju odluku Dalile Dragojević da se ipak ne želi razvesti u rijalitiju, pa se osvrnuo i na Dejana:

Mislim da je ovo pametno, ja sam rekao Dalili odmah da je prenaglila sa odlukom. Znam koliko se i Dalila lomila na samom staru, mislim da je Dejan mogao to da prolongira. Ako sam ga spasio... svakako da mi je to bolje, nego da sam ga unakazio. Ljudi insistiraju na istini, a onda ih to opali preko nosa. Nije istina za svakoga, nekada je bolje da se neke stvari ne dešavaju odmah. Sigurno da sam mu otežao boravak, da sam mu u nekom momentu bio najomraženiji. Ali ako je to njega spasilo ili mu otvorilo oči, možda će izaći i upoznati osobu svog života - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Car spasio Dejana i učinio Dalilu srećnom. Ona je bila ugušena, a Dejan je bio u zabludi. Car je odradio nesvesno posao i jednom i drugom, uslugu. Možda će mu Dejan stvarno jednom biti zahvalan. I Dejan je sada opušten, nema crne misli, a Dalila je baš srećna. Oni ni ne spavaju koliko se ljube. Dejan se brzo podigao, mislim da je Sandra tu odigrala bitnu ulogu, kao i Fran, treba uvek da im bude zahvalan na tome. Dalila je uvek čovek i ne bi dozvolila da on skroz potone - prokomentarisao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga