AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dalili Dragojević.

Jedva obuzdavate strasti, da li si se tako osećala i sa Dejanom? - pročitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da sam dovoljno rekla šta mi se i kako desilo. Zamislite da je Filip uradio sve što sam ja uradila za njega i sebe. Da je ušao sa ženom od pet godina i da ju je ostavio da bi bio sa mnom, naljuti se na mene, ostavi me, i ja odmah tu noć u drugi krevet. Kako bi se on osećao? - pitala je Dalila.
Otišao sam u najbezbolniji krevet - pravdao se Car.
Mogao si da ostaneš u izolaciji. Nije bio ovakav u početku, nije se ovako ponašao, i te kako je pokazivao da mu je teško, sad pokazaju da mu je lagano. Nasmejan je, tako mu je dobro - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam osoba koja će se raspadati, ja idem na druge frontove. Čim vidim da mi je teško, ja odem da mi bude lakše. Svi ovde promovišu ljubav, a napolju se satiru, čast izuzecima. Ja sam bio super u odnosu sa njom. Ako ne mogu da joj kažem da se ne svađa sa Dejanom... Nemoj da reaguje na takve stvari, priča mu monstruozne stvari. Dovoljno ga je ponižavala... Rekla mu je da će biti obezglavljen. Izgovora nepotrebne reči Dejanu, da li tako mislite? Šta je sad, muk? - pričao je Car.
Evo ga veliki zaštitnik Dejana Dragojevića, drveni advokat. Da si voleo Dejana, ne bi radio ono. Pogrešio si - odrusila je Dalila.
Nećemo se nikad pomiriti sve dok misli da sam ja pogrešio - istakao je Car.

Više zadrugara reklo je Dejanu da Dalila ima pravo da reši svoje stvari sa Dejanom, a Ivana je najavila pauzu za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.