AKTUELNO

Ore se Šimanovci!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Novo pitanje bilo je za Viktoriju Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se sada ne opustiš i ne daš šansu Marku, da ti bude pravi dečko? - pročitao je voditelj pitanje.
Iskreno, meni je on stvarno sladak žensko, ne mogu da se opustim još uvek. Taj emotivni odnos, imam problem sama sa sobom. Smatram da mi treba vreme. Baš je pažljiv, negde prebacim. Pogubila sam se, generalno moje ponašanje napolju i ovde nije isto. Nisam navikla na veze, nisam navikla da budem sa nekim toliko po ceo dan, osim, kada sam bila u braku - odgovorila je Mitrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam hteo da ulazim u ovaj odns, uvek se trudim d budem objektivan. Hoću da kažem, ovo ništa nije lično. Da smo hteli da budemo zajedno bili bi odavno. Viktorija, ako želiš da tražiš momka ovde, razumem, ali ako ne budeš želela da budeš povređena, bolje budi sama. Ja glasam za ljubav, uživam kada se neko voli, ali on je bio sa mnogo devojaka ovde, na mnoge se kačio. Jasno mi je da njemu Stanija daje savete i instrukcije, evo sada šalje te silne poklone, a ne pamtim da ste bile tako bliske. Uvek ti možeš da razgovaraš sa mnom, nemoj da budeš raznešena. On se fino ponaša prema tebi, pruža ti pažnju, sada je sve okej. Ali pazi - govorio je Ajdarpašić.
Shvataš li da joj sada praviš haos u glavi - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini molim te, profesionalcu u svom poslu, smem li da kažem svoje mišljenje? Ne želim da ti pravim haos u glavi, nemoj da utičem na tebe, samo pazi, imaj neku distancu. Taj poklon što je njemu stigao to je poruka. Ona ga ni u čemu nije podržala, osim sa Rešićevom. Ti si njemu ukazala poštovanje, ali ja pričam o nekim drugim stvarima. Zašto nije rekla još onda da je Viki prava osoba za njega. Dok je bio sa Marijanom, nije davala podršku, ali sada kapira da je ovo dobro za njega ovde. Ponavljam, opusti se, voli, samo malo da imaš u glavi negde. Smatram da je ona videla šta je dobro za njega u rijalitiju i to je podržala - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali to su neke logične stvari, koje mogu da se dovedu u pitanje. Logično je ono što je očigledno. Viki je iskrena, verujem da će dobro da oceni, ali želeo sam da kažem sve ovo - izjavio je Mensur.
Samo želim jedno da kažem, Marko je hteo samo jedno, ali da li bi ostao sa njom u vezi, da li bi imao strpljenja da nije dobio to što jeste? - dodao je glumac.
Dala sam šansu, jer iskreno imam problem oko zaljubljivanja. Dok ja stignem do toga da se zaljubim, skontaću šta se dešava - rekla je Viktorija.
Dokazalo se da on gleda na devojke kao na sek*ualne objekte - pokušao je da nastavi Mensur.
Toliko pričaš, a ništa ne kažeš pametno. Mnogo daviš, a niko ga ništa ne razume - dobacila je Dalila.
Ni jednom nisam videla ništa ružno, ono što vidim da je on divan prema tebi, ne možeo sada svi da ga kudimo. Ništa nije kriv, kako sada da mu je*em mamu, a on je prema tebi dobar. Razumem te što imaš nepoverenje, ako ti je sada lepo uživaj u svemu tome, ako se sve ovako nastavi, mislim da ćeš se zaljubiti - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta ovde nije bilo jasno. Sama je rekla da je ona njegova mentorka. Mensur samo ne želi da bude povređena, vidi da joj prija sve ovo, želeo je da joj ukaže na to da bude oprezna. Na početku izlaganja je rekao koliko je za njih i koliko im želi da sve uspe. Ona i treba da se prepusti - dodala je Milica.
Stvar je jednostavna. Oni su oboje istakli da žele nešto neobavezno, a onda se ona zapitala da li može da se zaljubi. Ako ona želi ovo to je okej, ali šta ako se stvarno zagreje. Njemu ne treba ništa da se zameri, jer je bio iskren i rekao je "ja hoću samo da ga sta*im". Ona je sama govorila mene emocije ne zanimaju, meni ovo odgovara, ali posle ako se desi, vrag je odneo šalu. Tu i kreću problemi. Išči smo da ih presluškujemo danas, ali je bilo kasno, izašli su nasmejani- govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno šta hoće ova devojka od mene? Maknite ovu malu! - urlao je Mensur.
Nemoj da se dereš, nego lepo govori - pokušavala je Tara da govori.
Ne znam zašto ti sad Tara prebacuješ priču na sebe, čovek je mene uvredio i rekao da sam ruglo - prekinula je Dalila.
Alaha mi, nisam rekao da si ti ruglo, nemoj da radiš ovo, nikada nisam hteo ni da te uvredim niti da te komentarišem! Ne možete sa mnom, ja sam težak, ne možete vi meni da stavljate meni reči u usta. Ako vam nije jasno ja ću vam sve lepo objasniti - vikao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga