AKTUELNO

Mnogima neće biti dobro posle ovih izlaganja!

U toku je sastanak u kom zadrugari biraju. Ivana Šopić je reč dala Stefanu Mihiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka do kraja najomiljenija mi je Mia. Martina mi je ovde kroz nepotrebna osoba u ovoj kući. Ima afinitete da bude primetna ali ona to ne želi. Ne razumem njen stav. Ona je najindiferentnija osoba. A najomraženija je MC Damiro. On je malo pre bacio hranu u kantu. Ja mu ništa nisam uradio, on je vrlo drčan i bezobrazan. Ovo je želja i Vanje, da znaš - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da te podsećam na tvoje sukobe, ali tvoja svađa sa Mc Damirom što se desila je podigla veliku prašinu, je li moguće da je on najomraženiji - pitale je Ivana.
Cilj opravdava postupak. On meni izgleda kao azilant i migrant, ja sam mu rekao je imam stan blizu ustanove za emigrante, ja mu mogu dati ključeve kada izađe. Meni je bacanje hrane gore nego tuča - rekao je Mihić

Foto: TV Pink Printscreen

Najdiferentniji je Bane, da nema radio-emisiju bio bi ne bitan. Prva dva dana bio zanimljiv ali sada je već ravna linija - rekao je Nikola Grujić.
Kaže da si Sloba Radanović u pokušaju - ubacila se Ivana.
On me naveo za perfidnog ovde moram da kažem - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Najomraženiji je Mensur, nemam protiv njega ništa ali čovek je ustao i rekao svima nama nešto ružno, opsovao nas baš ružno - rekao je Gruja.
Ja moram ovde nešto da kažem, svi su mi vređali porodicu ovde prošle godine, mene je zabolelo to što je on psovao sve nas jer sam uvek sve delila sa Milicom, ne uzmem da jedem da bi ona jela. On me pitao je li imam cigarete ja mu kažem, on ide za mnom. To je uradio iz gneva i mržnje. Traži mi cigarete za Milicu, a ja njoj nikada nisam tražila da mi vrati - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Zadrugari