AKTUELNO

Drama traje!

I dalje traje haos Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića u emisiji "Izbor potrčka". Dalila nastavlja da optužuje svog supruga da želi da joj uništi sreću sa Filipom Carem. Zahtevala je od njega da skine burmu i da se ne blamira.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan ima pravo da to radi, i da radi to - rekao je Đedović.
On to radi da bi nas omeo - nastavila je Dalila.
Ko bi namerno lupao glavom o zid? Ne mogu da slušam ovo. Ona sad sve prebacuje na Dejana, on ima pravo da radi šta hoće - istakla je Miljana Kulić.
Ja šta god da kažem, ne valja. Kad sam pričala da je bilo najbolji, govorili ste da mu dajem lažnu nadu. Sad kad kažem da me izluđuje - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoguće je da ti se zgadio za jedan dan, zašto nisi bila iskrena i rekla kad je to počelo? - pitao je Milan.
Jeste, jedan dan... Od dana kad je počeo da slaže face sam mu rekla. Pričao mi je za terasu koju smo čistili, pa je rekao da su ostale neke fleke. Hteo je da mi kaže da i da se udaljim od Filipa, da će ostati fleka. Mene ne zanima. Ja sam tražila pauzu, htela sam da vidim da li će mi Filip posvetiti pažnju ili ću biti neko ko se pogubio u osećanjima i da li ću ostati sa Dejanom. Primetila sam čudnu energiju prema Filipu, to nije tad bila zaljubljenost, ali neka vanserijska ludost. Sa nekim ti je dobro, a niste se dodirnuli. Htela sam da se preispitam, da li je sve to neka varka. Nisam znala šta pričam, bila sam pogubljena, njemu sam isto govorila jednu priču... Pitao me je da li sam se zaljubila, nisam se bila zaljubila još - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si ga testirala, znači da si već kuvala, ali mi nisi priznala - zamerio je Dejan.
Nisam priznavala sebi, a ne tebi. Evo, on je prevaren čovek, žrtva, sve što treba da bude sa svojim nastupima. Neka nastavi da utvrdi gradivo, ali neka pusti mene da budem najgora. Neka me pusti. Nisam bila sigurna u svoje osećaje, to nije prevara - dodala je Dragojevićka.
Nisi bila sigurna u Filipa, ali si bila sigurna da se prema meni ugasilo, trebalo je meni to da kažeš - prebacio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.