AKTUELNO

Bez dlake na jeziku komentarisali!

U toku je emisija ''Izbor potrčka'' a voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi prokomentarisali današnju podelu budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Mihića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću koemntarisati današnju podelu budžeta krzo koju smo mi upoznali njegov radni staž dug 10 godina, njegove prijatelje kao i kakav kvalitet ima da napravi kafanu. Najmanje smo čuli o nama, a o njemu najviše. Zahvaljuje se ljudima kao da su ga doveli da studira medicinu, tako da ništa nije rekao. Ja ono što sam rekao i mislim, ali nisi rekao svima što misliš. Tvoja podela se čekala devet nedelja, a iskreno i nije neka. Ti si imao bolje mišljenje za male nego za velike budžete. Što se tiče tih malih budžeta, na kraju si uhvatio njih tri, gde ti imaš, po svemu sudeći sa njih tri i Dinom najgori odnos. Nemoguće je da jeste, imao je sa deset muškaraca ozbiljne uvrede. Nisi ono što se očekivalo od tebe - rekao je Janjuš.
To što vas boli, to je vaša stvar - ubacio se Mihić.

Nakon što je Janjuš završio izlaganje, Sale glumac je sledeći dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ne shvatate jednu stvar, on je jedan kameleon i kameleonski je podelio budžete, i time je dva koraka ispred vas. Jedno mi nije jasno, što si dao Lepom Mići veliki budžet kad te on ovde unakazio, tri dana nisi znao gde si? Čovek je izuzetan manipulator - rekao je Sale glumac.

Miljana Kulić je sledeća dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Šte se tiče kolege, on je kulturan i obrazovan i očekivala sam da bude malo žustriji, bez obzira što on nije deo priča. Ja smatram da narod želi da čuje baš njegovo mišljenje. Mi nismo imali neku preteranu komunikaciju, što od danas želim da imam. Jedino što sam mu zamerila je što je Lepom Mići, koji je izmislio pesmu, dao veliki budžet. Ja njega poznajem kao nekoga ko je u stanju da iskomentairše sve. To mi je malo bilo kontradiktorno. Nisam se složila kad mi je rekao da sam proračunata i da kalkulišem. Tako da što se njega tiče, očekivala sam da će biti bez dlake na jeziku i bio je blag prema ostalima - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić

#Zadruga