AKTUELNO

Pale prozivke!

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i okupio zadrugare, a na samom početku večerašnje emisije zadrugari su se osvrnuli na podelu budžeta Stefana Mihića:

Ja sam prva želela da dam komentar. Mislim da je odlično manipulativno podelio budžet, naročito srednjim i velikim budžetima. U principu je svakome rekla nešto loše stvari, ne sviđa mi se kako je Marka upakovao, jer je bilo tu svega lošeg. Malim budžetima je rekao i više nego lepe reči, vrlo je to stručno uradio, ne verujem da je neko ko brzo zaboravlja. Mensura je isto danas nahvalio, ja sam očekivala da će za kraj i neku krunicu da mu stavi. Ja nisam očekivala srednji budžet, ali mi je bilo šokantno da je Mihić uopšte vođa, Vanja je bila najbliža sa Nevenom. Prva polovina podele je bila odlična, svi su ga slušali, a posle se malo izgubio - komentarisala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je njegova podela budžeta bila interesantna, nemam običaj da to preterano slušam. On je meni generalno jako interesantan, očigledan mi je njegov vid manipulacije, ali deluje kao da je balansirao, kako ne bi ušao u neke sukobe sa muškarcima. Jedino je stavio nišan na Dina, tu je pokazao ljubomoru i sujetu, zbog njegovog odnosa sa Mijom. On jeste inteligentan i obrazovan, vešt je govornik, ali neke stvari on sam mora da zna. Video sam kakvim očima on mene gleda, zato me čudi da si tako blago postupio prema svim ljudima. Znam da gleda sa rivalitetom sve ovde ljude, trebalo je da im kaže sve što misli, a ne da im balansira - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.