AKTUELNO

Odmah je dobila povratnu!

Stefan Mihić nastavio je da budžet deli po sopstvenom nahođenju, a on je konačno imao priliku da zadrugarima kaže sve što mu leži na duši:

Tanja, imam jako lepo mišljenje o Vama, da imam više novca, dao bih Vam, mislim da ste jako pametna i rečita, voleo bih da čujem Vaše mišljenje i za crnim stolom, imate veliko poštovanje - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek za čijeg sam brata ja radio, velikog ugleda spolja, prema kome se ponašate nekulturno, nemate limita u šalama. To kažem za Saleta glumca, to je čovek koji ima 54 godina, mislim da si se jako dobro snašao. Stalno te pominju ovde i mislim da ćeš zato ovde ostati dugo. Ti znaš ko je tvoja porodica i ko si ti. Imaš veliko srce i jako si korektan prema meni bio uvek. Nemoj da dozvoliš da ti se Fran tako obraća, postaješ predmet sprdnje, Fran nema granicu, ja znam da ti vrediš spolja, oni to ne znaju - nastavio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, ti si fenomenalan u odnosu sa mnom, mi smo se tek sada upoznali, jako si sličan meni, kulturan si, a s druge strane si prošao u životu mnogo. Mnogo vrediš i stvarno si mi drug, veliki budžet za tebe, jer si isti ja - rekao je Stefan Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji veliki budžet... Pre sedam dana je izjavio da će mi glavu otkinuti, ne znam zbog čega. Bili smo kao nokat i prst, Krle, savetovao si me i u vezi Mije - počeo je Stefan, a onda se Mia ubacila.
Molim te, nemoj da me ismevaš, jer je jedino meni ovde stalo do tebe, nije ni Mateji, ni Franu, možda ćeš kasno shvatiti - obratio se Mihić Miji.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga