AKTUELNO

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. jedna je od vodećih u svojoj branši zahvaljujući timskom radu, poverenju, dobroj atmosferi i poslovnoj komunikaciji.

Sve je počelo pre 20 godina u Zaječaru, tačnije 2001. godine kada je ova kompanija osnovana kao mala radnja bele tehnike, audio i video opreme “Technic house”.

Pod sadašnjim prepoznatljivim imenom Tehnomedia posluje od 2006. godine i danas ima 58 prodavnica u 36 gradova u Srbiji. Više od 30 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača nalazi se u bogatoj Tehnomedia ponudi.

Foto: Promo

Kupovinu možete obaviti na 36 rata, bez kamate. Željeni proizvod možete poručite i putem Call centra na 011 44 44 999. Sigurna i brza dostava je ono što ih takođe čini prepoznatljivo različitim.

Foto: Promo

Ponosni su na svoj bogati vozni park kao i na sopstveni magacinski i prodajni prostor. Ova kompanija brine o kupcima i zaposlenima podjednako i drži do tradicije, zajedništva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica.

Foto: Promo

Drugačijim ih čine I vredne nagrade I pokloni koje dodeljuju kupcima i potrošačima, kao i odnos koji neguju prema zaposlenima.

Kao društveno odgovorna kompanija, bave se i humanitarnim radom.

Foto: Promo

Imaju i svoja glasila: facebook, instagram, linkidin, blog, you tube kanal…Ljubazni i obučeni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, Tehnomediu već 20 godina čine drugačijom od drugih.

Autor:

#tehnomedia