AKTUELNO

Kulićeva mirno sedela i sve pažljivo slušala!

Sandra Rešić naredna je birala najperfidnije zadrugare:

Što se tiče osobe za koju mislim da je najperfidnija, to je Zola, da se ne ponavljam, isto je bilo i prošle godine, rekla sam mu da i dalje vrlo dobro znam šta radiš. Znam te, Zola, mnogo dobro. Miljana to zna, primetila je da si tužan i vodi računa. Ispričala mi je neke stvari koje ja ovde neću izneti sada. Milica je na drugom mestu, ne znam da li to spada u perfidnost, lukavost, šta god, ne zato što ti manje grliš Mensura, ja to ne gledam. Čini mi se da si u vezi zbog kadra, ne zbog Mensura. Što se trećeg tiče, neću da komentarižem lažne poglede, osmehe, ćućorenja, gledala sam kako se uvlačite u du*e Dejanu, Dalili, pa odete kod Cara, pa kod Mikija... Gruja i Mima su kao kvasac rasli kada sam rekla da su oni stvarno zaljubljeni - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se dobro ne razumem u ovaj izraz, možda nisam upoznat, ali mislim da je najperfidnija Sandra Rešić. Ovim izlaganjem je pokazala da je lukava, pokvarena i perfidna. Sad je rekla da se kaje što je bila uz Dejana, znači da se kaje što je pomogla čoveku - počeo je Zola.
Ja to nisam rekla. Ja sam najgora, to se već zna! Govorite kako plačem zbog kadra! Jesi lažov, pravi Zola si bio poslednjih mesec dana prošle godine, jer nisi bio sa Miljanom, bio si sam - vikala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo za Dejana je najmanja stvar, sad zamisli šta sve imam da kažem. I prema Tari si ispala perfidna prošle godine, tebi je rialiti u krvi. S njom sam završila, druga osoba neka bude Marijana, mislim da je prema Marku bila jako perfidna, to se baš videlo. Treća osoba koju ću da navedem... Mensur je perfidan, to mislim samo zbog jedne situacije, kada je Miljani rekao da ti dođe u goste, ali ona sama - nastavio je Zola.
Ne, ja sam rekao da ona može doći kod mene, a ti možeš u neke druge goste - opravdao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga