AKTUELNO

Ona po njegovom mišljenju najperfidnija osoba!

U toku je sastanak na kom zadrugari glasaju i biraju najperfidnijeg zadrugara. Došao je red da svoj glas da Stefan Mihić.

Ja ću da vam objasnim šta znači perfidnost. Vid lukavosti radi nekog koristoljublja. To su inteligentni ljudi. Najperfidniji je Gruja. Mesto broj dva je Dalila. Treća je Sandra Čaprić, vidimo iz nedelje u nedelju kako zna da manipuliše - istakao je Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva je Čaprićka, lukava seljačka. Pokvareno je ono što je rekla da sam je udario. Trudi se sitnim manipulacijama da dođe u prvi plan, da bi bila žrtva neka. Ne mogu da joj se izvinim. Druga je Sale glumac, treća MC Aleks - govorio je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mnogo osoba koje bih naveo, ali treba tri. Ozbiljno perfidna je Irma, sa ozbiljno zlim namerama. Viki igra ozbiljno, perfidno, bezobrazno, sa zlom i lošom namerom. A top jedan pozicija, u kojoj niko ne može da je zameni, zna i Fran da igra, ali je dobar, broj jedan je definitivno Tara Simov, koja vodi. Da li vi shvatate njen način borbe ovde, ponašanje, manipulaciju? - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.