AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

U toku su "Nominacije". Ovonedeljni potrčci su Dalila Dragojević i Filip Car, a zadrugari moraju da pošalju jedno od njih dvoje u izolaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Viktoriji Mitrović.

Ništa u glavi nisam rezimirila oko ove situacije, niti ko je kriv. Šaljem Car au izolaciju, kao po običaju - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Lazar Čolić Zola.

Imao sam priliku ovaj odnos da gledma napolju, njihovu komunikaciju i energiju. Mislio sam da je nemoguiće da će čovek može u neko više zaljubiti, delovalo je nestvarno. Kad sam došao ovde i kad sam ga video, da je to sasvim neki drugi čovek. energija između njih puca, gori na sve strane. Rekao sam mu da zna u šta ulazi i kakve će pritiske da ima, rekao sam mu da beži iz toga. Razumem ga na neki način, znam da mu neće biti lako. Šta god ljudi pričali, sve vi to možete da pobedite, ako se iskreno volite. Ja sam neko ko njima neće da staje na muku. Nisam neko ko će da mu pametuje, ako imam nešto da kažem, rećuću mu sa strane. Znam kako mu je, vidim da se u nekim momentina ne oseća dobro. Čak mi je i rekao ako budem imao priliku da popričam sa Dejanom i objasnim mu neke stvari. Znam da mu nije svejedno kad vidi ono sinoć, znam da ima savest. Dalila je imala sve opcije u svom životu, da se oseća srećno ili da nekog drugog, Dejana, guši, laže i maže. Da li je ovo moralno i ispravno, u životu uvek ima gore. Da joj aplaudiram ne mogu, ali da joj stajem na muku neću. Što se tiče Dejana, nemam loše mišljenje o njemu. Smatram da je dobar momak, pametan i da nisu imali preterane greške. došlo je do zasićena, što je možda i normlano. Svima je bilo čudno što je Dejan ćutao, ja sam rekla da će ćutati dok ne vidi neke stvari - govorio je Zola.
Ja sam u vezi, sve je jasno kristalno. To je njegova stvar, nemam ništa. Gurnula bih mu 10 žena i promenila percepciju. Imam svoje percepcije, planove i ne mogu da razmišljam o tuđim - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga