AKTUELNO

Šok!

U toku su "Nominacije". Ovonedeljni potrčci su Dalila Dragojević i Filip Car, a zadrugari moraju da pošalju jedno od njih dvoje u izolaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli Đuričić.

Što se tiče Dalile, imamo od početka isti odnos, korektan. Pričale smo par puta na krato. Meni je Dalila, izuzev konlikta sa Sandrom, meni je gotivna osoba. Mislim da je emotivno nestabilna. Imam osećaj da ću ja ovako za par godina kao Dalila, prepoznajem u njoj svoje postupke i ponašanje. Mislim da je jaka žena i ranije dok sam gledala tako mi deluje. Smatram da ovo nije krenulo u Zadruzi, nego ranije, samo si pokušala da ne priznaš sebi. Da nije bio Filip Car, bio bi neko drugi. Kad žena nije voljena, ona se zaljubi u nekog drugog. Ona je sa njegove strane voljena i biće zauvek. On nikad neće voleti kao što je Dalili, pitanje je da li će i voleti. Smatram da će ovo da ostavi veliki trag na Dejana. Smatram da je ljubav ranije prestala i samo se prelomilo na Filipu. Da li će veza imati perspektivu, nije na nama da sudimo. Odnos tebe i Dejana sam, na prvim pitanjima novinara, ja sam samo pomislila na vas dvoje i rekla da naravno da verujem u pravu ljubav. Međutim, šta se sve izdešavalo kroz mesec dana, imamo prilike sad da vidimo. Ja se nadam da ćete biti srećni. Kad vas vidim zajedno srećni ste, a kad dođete ovde sve krene da se raspada. Oni kad se svađaju to pršti od strasti. Matora i Aleks su ovde jedna od najiskrenijih emocija ovde - pričala je Anđela.
Kad bih ja tebi rekla kojim očima te matora gleda, ne bi ti tako pričala - dodala je Dalila.
Ja sam rekla da nisi bila sa Matejom, da bih bacila oko na tebe - reklaje Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek se divim ovakvih ljudima, gleda svoj život. Ima ljudi koji srljaju u nečije probleme i komentarisanje, a veze nema sa vezom. Devojka ne daje sebi za pravo. Ja sam takav, ne volim u tuđe probleme i to poštujem kod nje - ubacio se Car.
Poslaću Dalilu, čisto da odmori. Mislim da ne bi bilo okej da u istoj sobi provodi vreme sa mužem - nastavila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga