AKTUELNO

Opa!

Nakon komentara zadrugara na kompilaciju snimaka sukoba i pomirenja Milice Veselinović i Mensura Ajdapašića, Mensur je krenuo da komentariše:

Foto: TV Pink Printscreen

Prija nama ovaj zadatak, mada mene neke situacije kada se ustaje iz kreveta, mene to nervira. Volim da to ide brzo, ali kod nje nije tako. Mi se volimo, ne osopravam moju pažnju, i uvek tražim više pažnje, mada meni deluje da nju nešto muči. Nejasno mi je da se neko tako mlad, mislim volim je takvu kakva jeste, ali može malo da se sredi - rekao je Mensur.
Setimo se kada je Mina bila u depresiji, on je nju molio da se šminka - dodala je Tara.
Ja nju razumem da ona nije navikla na zrele momke, ona nije imala ozbiljne momke, nije imala autoritet. Ona nije razvijena, opravdan je njen temperament, njeno ponašanje. Ja sam njoj dao moć, samo da je ne upotrebi protiv mene. Ne osporavam njenu ljubav prema meni, ali ja bih još. Ja sam bolesnik za te stvari, meni to prija. Ja sam drugi lik kada sam u vezi. Ja sam tražio od nje da mi skrene pažnju na neke stvari, kada grešim - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja na ovo nisam navikla, ja ne urajem na svaki priču, ne komentarišem sve šta se priča. Nomralno je da se on i ja svađamo, to je sve normalno. Moji se svađaju posle 18 godina braka, a što ne bismo Mensur i ja.Nisam ja volela ovako koliko volim njega. Meni je on okej.Moji roditelj su strogi, i ja nemam problem sa autorutetom. Kunem momenat kada sam ušla ovde, jer sam izgubila sebe, ne zbog njega. Teško je ovo. Ja imam samo njega, ali kada gledam te situacije, meni je krivo kada vidim Dejana i Dalilu, to mi je nerelano - rekla je Milica.
Ja u trenutku revolta i nervorze, ja imam prgav jezik, zameram joj dosta, ali ako krenem da pričam o nekim stvarima, nećemo niakda završiti. Ja nju spremam da shavti koncept, da imam pravo da kaže šta želi. Moje je da joj skrenem pažnju, da može da radi šrta hoće, jer ljudi ovde mogu da kažu đta žele - rekao je Mesnur.
Meni je krivo kada komentarišu kako ja njega manje volim, nemam ja šta kome da dokazujem, videćete kakava sam i da li ga volim ili ne. - rekla je Milica

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga