AKTUELNO

Haos!

U toku je emosija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Filipu Cara kako bi prokomentarisao prethodno pitanje.

Ja sam 1000 puta sebi dozvolio da napravim neke stvari sa kojima se neću ponositi. Ako možeš imati samokontrolu nad svojim umom... Ja sam njoj rekao kako možemo da funkcionišemo. Prvi put sam gubio uzde u ljubavnom odnosu, prošle godine, jer mi je bilo novo. Ja kad se stopim sa ovim ljudima, mogu mi reći šta žele, jer jedem i živim sa njima. Vrlo smo slični i to je problem. Ja nemam problem sa tim, ajde da budmeo jednaki, ali ako je gore i dole, ajde da ja budem gore. Mislim da možemo da nađemo kompromis i da budemo jednaki. Kako je gledaoc protumačio, da Dejan treba da uđe u izolaciju, da je tim činim baš pokazao da je muškarčina i da može da se nosi - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan će doći jednog dana da je*e sve po spisku, neće moći da trpi... Kao što nije mogao da trpi da bude lagan, pa je udarao. Doćiće dan kad će iz najveće ljubavi prerasti u drugu stranu, ne mislim da je skroz zamrzi, ali će se zgfadiuti. Narod će to više ceniti, kad bude je*o sve po spisku. Ja njega razumem, ali gledaoci ne mogu da veruju da se on ovako ponaša. Nije normlana situacija kako on reaguje, ali doćiće da neće moći da istpi - pričao je Janjuš.
Kako ti se čine Dalila i Car kao par? - pitala je Ivana Šopić.
Biću iskren, ko kaže da je dobra situaicja, nije normlana. Više bih stavio njih dvoje kao par... Uz Dejana mi ide osoba koja je poput... Dalila je tip kao što sam ja, kao Car, ludilo neko. Dejan je povučen tip, porodičan čovek - dodoa je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: A. N.

#Zadruga