AKTUELNO

Smatra da Milica može da koriguje svoje ponašanje!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Mensuru Ajdarpašiću.

Šta se sa tobom dešava, ponašaš se kao balavac? Milica te trpa sve dublje i dublje, bićeš u problemu. Slagala te je i za Mihića, pa za Belog.

Foto: TV Pink Printscreen

Greške su se dogodile, ne smeju više. Pripisaću tome da nje htela da ugrozi naš odnos. A da me je uvalila u problem... Ja sam sam doneo odluku da reagujem tako. Ne krivim nikoga. Ja sam smatrao da je trebalo tako da reagujem, niko mi nije kriv. Smatram da me pravi budalom u nekim situacijama, neke stvari nije rekla, neke jeste. Ćutim, tolerišem, ne želim da opterećujem sebe. Balavac nisam, znam ko sam i šta sam. Ne smatram da je ona promiskuitetna. Najblaža varijanta je ostalih učesnika. Te neke nekonkretne stvari koje su se dogodile, ne sude o njoj kao ličnosti, niti ću ja donositi konkretan sud. Ona je mlada i sebi je nejasna, a ne meni. To su takve godine iako ja to ne mogu da razumem i prihvatim. Treba neke stvari da dovede u red. Ja smatram da joj nije vreme da bude ovde, nije dorasla tome, ne shvata šta se dešava, niti će shvatiti. Ja sam branio nešto u jednom odnosu gde je bilo svega i svačega. Ovo što ona govori, nije ni približno tome. Ostavljam prostora, stvari koje mi nije rekla su manje, više nebitne. Ona mene ne može da napravi budalom, može samo sebe - istakao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala gledaocu, narod sve vidi. Mensur gubi autoritet nad Milicom. Da li misli da je ovo njeno neki vid manipulacije? Ne znam šta pričaju nasamo, ali ako idemo unazad, ja sam njemu rekao da svađajući se sa ženama, pokazuje da je veća žena od njih. Milica je prišla, opsovala me, pa rekla da sam ja nju opsovao. Kao što manipuliše i ovom situacijom, vidite šta sad radi. Pokušava manipulacijom da on uđe u konflikt sa mnom - istakao je Mihić.
Tebe niko u trenutku izlaganja nije ništa pitao, ti si na to rekao: "P*čkice, trenutak je da zaplačeš" - ustala je Milica.
Nisam tako rekao, već rekao da svađajući se sa ženama, pokazuje da je veća žena. Mensur je pre vaše veze imao veći prag tolerancije. Sad je dosta manji nego na početku. Ovde ima 150 kamera, složićete se da narod sve vidi - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ima mnogo Milica, lažova, spletkaroša. Ja sam sebe doveo u depresivno stanje, pomislio sam da nisam možda lud, da je nisam stvarno udario... - krenuo je da priča Beli.
Ne, ona je sama pala? Nek ti sve ide na dušu... Nemoj da te udarim sad, da ne možeš da prodišeš od života - odbrusio je Mensur kad mu je Beli rekao da je ćorav jer nije video kako su se stvari izdešavale.
Svako kroji svoju sudbinu, ti uživaj - dodao je vaterpolista.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.