AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si mogla da ostaviš Dejana, vidiš da se Dejan raspada od plakanja - glasilo je pitanje.
Ako se neko raspada treba da budem sa njim i dajem lažnu nadu? Smatram da je istina najbolja, pročiće i vidim da prolazi. Ko je slušao moja izlaganja, mogao je sve da čuje. Ne kažem da će biti savršeno, da ćemo se venčati kad izađemo, kažem da nam je lepo. Mensur kaže da ulazim u odnos sa Filipom, a ne znam šta me čeka i sa Dejanom sam ušla u odnos i nisam znala šta me čeka. Ulazim u odnos kad mi se neko dopada i ne razmišljam da li taj neko nešto ima napolju, da li će moći da me finansira... - pričala je Dalia.
Rekla si "Mene ne zanima to što on plače" - dodao je Milan.
Rekla sam posle ne znam ni ja kog plakanja, otišla sam i pričala sa njim, objasnila da mi je potrebna sloboda. Da sam ja njemu u tom trenutku rekla kako se zausta osećam, ja nisam ni ovim ljudima govorila. Nisam osećala da izgvoram neke reči, jer nisam bila sigurna u neke stvari. Kako je vreme prolazilo, bila sam sigurnija. Pitao me je da li je istina to što je čuo, bilo mi je glupo da mu kažem, rekla sam da je istina. Nisu se poljupci dešavali u toku mojih iskazivanja. On je mene poljubio u obraz i nos i to sam rekla. Poljupci su se desili posle "Pretresa" - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga