AKTUELNO

Sledi haos!

Milan Milošević je reč dao Marku Osmakčiću, pa nastavio temu o njegovoj novoj ljubavi Viktoriji Mitrović:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo sam zbunjen, mislim da je Viki sve rekla. Stvarno mi je lepo, ne znam šta bih rekao, ne bih da pričam o tome, nemam posle šta da perem i pravdam. Ja sam komentarisao sa Stanijom i rekao joj da je dobra, sva luckasta, meni se kod nje sviđa otvorenost i iskrenost - rekao je Marko.
Zašto ubacuješ Staniju u svaku priču - pitala je Miljana.
Nemoj mi to sada Miljana - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo primetiti da je jako nežniji od kada je sa Viki, on je sada pravi, mislim da će tek pokazati kakav treba da bude. Mislim da Viki nije iskrena, itekako joj se sviđa - rekao je Stefan Mihić.
Mene zabole uvo, za mene je ona vazduh. Bila sam uvek tu za nju, nije ispala fer prema meni, želim joj svu sreću. Mislim da idu jedno uz drugo - rekla je Marijana Zonjić.
Marijana nije iskrena, njoj se i dalje sviđa Janjuš. Meni su Viki i Marko top. On mora da vodi računa kako se ponaša prema njoj. Kvalitetan je čovek Viki, svima će sve da da, ispričala je ovde sve. U stanju je da ne jede, a da nema za sebe, to je lepo ali ne za ovde. Sviđa mi se njeno ponašanje. Treba da joj se posveti maksimalno - rekla je Miljana Kulić.
Ja ti se u vezu nisam mešala, ovo je licemerno - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.

#Zadrugari