AKTUELNO

Zadrugari nemaju mira!

Voditelj Milan Milošević dao je reči Milani Mimi Šarac u emisiji "Pretres nedelje", koja se javila da prokomentariše skandal od sinoć.

Znate šta meni nije bilo jasno... Đedović je sinoć bacio sve cigarete, Mensur ih je uhvatio, prevrnuo onaj jastuk od garniture, našao dve paklice i stavlja ih u džep. Posle toga dolazi Milica, napala tu Belog. Videla sam koliko ga je udarila, nisam mogla da verujem, to je bilo neverovatno - rekla Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ovo od sinoć nemam komentar. Ja sam umrla od smeha kad je Lepi Mića seo u korpu sinoć, legendarno. Ovi ljudi nisu normalni, ja to nigde nisam videla, nemam komentar. Ja nisam nekoliko nedelja jela tost, sve pokupe - ustala je Nevena Savić.
Ja ću da pohvalim Sandija, malu Martinu, da ne dužim da ne nabrajam... Ja ne znam šta je ovom narodu. Ja i dan danas imam rezervu od prošle nedelje... - ustao je Limeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam video kako je Milica juče udarila Belog, bio sam šokiran, udarala ga je u leđa - otkrio je Bane Đokić.
J*baću ti majku! - pobesneo je Mensur.
Mensure, ovo će ti biti teža godina nego prošla. Milica ne poštuje ni tebe, ni to što ima 17 godina. Zna da je štitiš, ona ne može da naj*be, samo ti. Ponaša se kao da je doktor nauka i da je došla u rijaliti. Nema poštovanja ni prema čemu. Od 17 godina da tako psuje i da se ponaša... On će naj*bati zbog nje. Katastrofa se ponaša. U tom besu, ona mu kukumavče i plače. Ja sam bio tu kad je udarila Belog, ništa joj nije uradio. Evo koliko je koštalo sedam kutija cigareta. Ja poslednjih sedam nedalja kupujem poslednji u prodavnici... Ovde sam 4 godine. Svaki put kupujem poslednji... Ovde postoji, dok je sastanak, već se takmiče ko je najbrži. Tome se da, taj odšprinta, guraju pare, ko štafeta. Prvi ima po 30 hiljada. Dok ovi drugi čekaju, pa ako doneseš pare, ovaj tvoj je već ušao - pričao je Janjuš.
Šta ja imam sa tim? - pitao je Fran.
Zato što ste g*vna, boli k*rac svakoga, to u životu nisam video... Evo ovaj kukavac (Limeni), niko mu nije rekao da uđe u prvi u prodavnicu. Niko do sad. Ispred prodavnice, Franova ekipa je već kupovala, već bila u prodavnici, mi čekamo tu, iza smo, on daje ovoliku butku Čaprićki da uzme... Boli me k*rac da stojim više... - dodao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je meni dala, ja nisam imao spisak. Janjuš je počeo da se dere na mene iz čista mira, počeo sam i ja da se derem. Kad se on dere, derem se i ja. Posle mi se uneo - istakao je Fran.
Ja sam danas skočio kroz prozor, stigao ssam treći, uzeo novac, iako sam Dejanu dao da kupi za mene. Onda je ova kuja Čaprićka bez pedigrea... - pričao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.