AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku su "Pitanja novinara". Darko Tanasijević je reč dao Tari Simov:

Odlučila je da pusti mu*a danas. Ja sam rekla da meni Ša nije bio rijaliti. Svi dobro znaju da se nije smeo mešati u odnos sa Markom. Ona je licemerčina. Šta je radila dok nije došla u rijaliti. Bez Đedovića nije znala da bekne. Dok nije bila sa Markom, bila je u krilu klinca. Bilo ko se umeša u odnosa Marka i mene naj*bao je - drala se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pokušale da pričamo, ona je mene pitala kada sam joj okrenula leđa. Ja sam rekla onda kada mi je Marko rekao da je tebi Ša bio rijaliti. A ona mi na to rekla to nije istina. Moj okret od nje je bio kada je ona to iznela. Kaže da je Marko bio ljut na nju tada, ali on je to meni rekao, ona je to izgovorila. Kaže da je on jedini ispao fer i da joj se izvinio - rekla je Sandra.
Mi smo se izmirili u "Narod pita" - ubacio se Marko.
Sve u svemu, mi smo pričali o Ša, kada je ona rekla da joj je on bio rijaliti - rekla je Sandra.
Ona uporno obrće priču - rekla je Sandra.
Ti si rekla da je većina stvari bila laž između mene i Marka. Licemerčino, tebi je pi*ka zinula za rijaliti - vređala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je došlo da joj se poverim za neke stvari, ona nakon dvadeset minuta kaže Marku da ja lažem. To je licemerstvo. Glupa si kao ku*ac - dodala je Tara.
Kako ti je izgledao odnos Sandre i Marka - pitao je Darko.
Smešno, tetka u krilu nećaka - odgovorila je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Zadrugari