AKTUELNO

Ona njega i dalje voli!?

Zadrugari su nastavili da koemntarišu odnos Marka Osmakčića i Marijane Zonjić, pa se Jovana Tomić javila za reč i rekla:

Ja Marijanu vrlo dobro čitam i znam šta radim. Marijani je on na početak bio sladak, međutim desio se Janjuš. Marijana nije imuna na Janjuša, ona ne radi to iz inata, ti si joj sladak. Ti si lep dečko, pa što se ne bi vatala sa tobom i sve to radila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Prorade mi muške bubice, jeb**a. Ja sam ljudi moji, hiljadu puta rekao to u facu, da igra rijaliti. Meni je i dan danas Sandra Rešić brutalna - rekao je Marko.

Marko Janjušević Janjuš dobio je reč:

Marijana je namoerno sa Markom ušla u vezu da bi mene pravila ljubomornim. Ne može da podnese, znam da me voli, znam da su emocije obostrano jako velike. Oboma nam je jako teško, ona kad je sa njim ona gleda mene - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravu je Janjuš, lo*i se na njega. Neko ko je došao tri puta u Zadrugu nije napravila ništa, a znao sam ko je Mina Vrbaški i Maja Marinković. Ona nije došla da sa mnom glumi golupčiće u uglu, nego da uspe, makar se jeb**a sa nekima ovde - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić