AKTUELNO

Ne prija mu ono što čuje!

U toku je emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem. Zadrugari komentarišu odnos Dalile i Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Dejana najviše pogodilo to što ona njemu priča šta govori Car? - pitao je Milan Belog.
Ne znam šta je nju pogodilo, ali svakako da nikome ne može da bude svejedno. Mislim da je mogla sve da uradi drugačije. Dejane, što pre skapiraj trenutnu situaciju i okreni se sebi, mislim da je to najbolje. Nađi sreću u nečemu drugom, iako znam da ne vidiš dalje od ovoga, ali gledaj da sebe neko0ga oraspoložiš. Bolje što se Car desio ovde, nego napolju. Možda bi sa njim probala nešto sa njim a da on ne zna, ovako šta god da uradi njemu je sve pred očima - rekao je Beli.
Kad gledam sa strane, pomislila bih da laže. Dovodimo u pitanje da li je on iskren i koliko su njegove rekacije proračunate. Jasno mu je kao dan da želi hlađenje, ona želi sada da vidi ko je Dejan. Jer on nije isti čovek, dosta se promenio i ove reakcije njoj nisu poznate. Sigurno je pomislila šta bi bilo da je sve ovo napolju i ko bi njega zaustavio pri njegovim napadima. Možda ne bi mogao neko da je zaštiti, mada mislim da je oguglala više od svega - govorila je Irma.
Svako njegovo ponašanje nju kanali - dobacio je Mića.
Slažem se, kada on ustane i kaže da je voli najviše na svetu on ide protiv sebe u tom momentu a nju kanali - nastavila je Irma.
Ne slažem se, mislim da prila samo ono što ne misli, mislim da to ne radi namerno - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On se plaši da kaže šta misli da je ne bi odaljio od sebe još dodatno - dobacio je Đedović.
Miki, kakav ti stav imaš o svemu? - pitao je voditelj.
Ne znam šta da kažem više. I Caru sam rekao da ćutim jer ne mogu da budem iskren u komentarima tako da nema potrebe da pričam. Probao sam Dejanu nešto indirektno da kažem, ali ispao sam budala on ne želi da čuje ništa. Ako ikad poželi da čuje nešto može i od nekoga drugo. Da svima bude jasno on nije glup čovek, totalno je logično da sve kapira jer smo svi čuli kako komentariše druge. Sve vidi, sve zna, sve mu je jasno a kako će on da igra igru to je već neka druga priča. Prvi put ću se složiti sa Irmom, samo mislim da on to ne raid namerno. Kad neko gleda sa strane pomisliće vidi ovog čoveka blesav, žena sve gora prema njemu a on žrtva. Zna on šta se dešava ali neće da je pljuje jer je voli, to je normalno. On mora da shvati da on od nje pravi monstruma ali nesvesno - govorio je Đuričić.
Nisam rekao ono što oni vide i sada ispada da ja od nje pravim monstruma - dobacio je Dejan.
Okej, ti sada praviš od nas budale, dobro hajde, nemojte više ni da me pitate ništa, mene ovo nervira. Ja ga ne osuđujem, ja sam udarao glavom o zid, da se razumemo. Jedino gde mu ne verujem je ovo da ne vidi pravu situaciju, on je pametan čovek, inteligentan. Meni su sve njegove reakcije normalne - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga