AKTUELNO

Niko nije ovo očekivao!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' a voditelj Milan Milošević nalazi se u Beloj kući, dok su zadrugari imali priliku da pogledaju naredni klip na kom Dalila Dragojević ogovara svog muža sa Jovanom Tomić Matorom.

Nakon što su odgledali, prva je Matora dobila reč:

Mislim da je bilo jako neprijatno to, da je ovamo tužan a onda ovako igra. Sigurno mu nije lako, ali opet odjednom drugi Dejan. Treba da se ponaša onako kako oseća i onako kako misli. Prvo iskaljuje bes, pa sam to iskomentarisala sa Dalilom. Svakako, meni nije prirodno. Ne može da ti bude tako svejedno - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije poenta ovde njegovo igranje, nego to što je Dalila njemu pokazivala kur***e - ubacio se Karić.
Slažem se i sa Stefanom i sa Matorom. Malo je neprirodno da ovde za stolom imaš frku oko budžeta, pojedeš piletinu, pa odeš tamo i veseliš se. Na izmežu je najbolje. Sve što je ekstremno, nema ništa. Kad imaš problem, skrhan si bolom. Jasno se zna šta je emocija i šta je ljubav - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon zadrugara, reč je dobila i Dalila Dragojević:

Rekla bih da mi se sviđa tvoja košulja, najbitnije je ostati dosledan sebi. To je bilo kad je on meni pokazao srce, pa sam ja njemu pokazala srednji prst. Kao monoton je, a vamo skakao do plafona - rekla je Dalila.
Znao sam i video sam - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je dobio reč, pa je rekao:

Ovde je bar petoro ljudi komentarisalo ovo, a sada ćute. Dejan pokušava da pokaže da njemu nije stalo, nit je prevazišao u svojoj glavi, kad bude nastavio ovako da odgovora, završiće sa nekom kantom, Rajskim Vrtom i ostalo. Bili smo svedoci situacija sličnih ovoj - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić