AKTUELNO

Totalna kontra!

U toku je ''Vanredno izbacivanje'', a večeras će u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiti zadrugare koji će u svojim intervjuima ogoliti dušu pred milionskim auditorijumom i prokomentarisati aktuelna dešavanja u Zadruzi. Tom prilikom, sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu što se dešavalo bila je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, Irma je ušla ovde sa mnom na majici, nosila je natpise sa novina i bila je moja slika. Irma je izjavila da nosi reciklirano smeće iz prethodnih rijalitija. Ja je nekad malo karikiram, jer čudno pričam. Ja nisam mogla da sednem za sto, ona mi je rekla šta si se ujeb**a. Ona je meni mlatnula kačket, a jedina stvar zbog koje je nisam udarila je April. Pokušala sam da pokažem zube, ali mislim da sam preterala sa psovkama. Irma je na prethodnu raspravu uzela da pominje Ša, jer sam joj rekla da ju je Ša otpratio na Instagramu. Mislim generalno Irma, nemam komentar - rekla je Simova.

Nakon što je to prokomentarisala osvrnula se na odnos sa Matejom Matijevićem:

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa roditeljima i prijateljima vezano za tu temu. Ja sam Mateju najviše volela i ostavio mi je neku grešku. Ne mogu da zavolim kao tada od tada. Ostavio mi je neko trajno oštećenje. Ja sam neko ko je odrastao sa manjom ljubavi, jer nisam imala kome da je dam. On je prva osoba kojoj sam se predala u potpunosti. Prođu mi nekad neke stvari kroz glavu. Imam potrebu da ga zagrlim, ali ne i da ga poljubim. Ja sam morala da prisilno ugasim te emocije, jer jeb**a nisam mogla da nastavim tako dalje. Mnogo mi je teško što je on ovde. Mislim čak i da ta situacija ne treba da se rešava u Zadruzi. Njega je sramota mene, zbog prethodne sezone. Mateja je neko ko jednostavno ne voli te stvari, ja sam iz revolta govorila da me ne voli. Razočarenje je veće od te neke mržnje ili drugih emocija. Ne tražim ga po sobi, iskreno bežim - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebe pripremala na ovo. Ili da mi se vrate emocije ili ne, nema treće. Nadala sam se da mi se neće vratiti emocije, ali uhvatim sebe da mi je neprijatno kad priča sa nekim drugim. Nisam očekivala te suze, ja ne mogu da kažem da ja njega volim, da bi se pomirila sa njim, to je neka bol. Momenat gde on moj i njegov krevet, gde je naša veza bila, naziva njegovim i Marijaninim, što mene istera iz takta. On pamti samo loše stvari, ja pamtim samo lepe. Očekujem najgore, a nadam se najboljem. - rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić