AKTUELNO

Odustaje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Sledeće pitanje je bilo za Jovanu Tomić Matoru:

Šta te muči za MC Aleks, rekla si Dalili - glasilo je pitnaje.
Glupo mi je da pričam o tome, imam problem sama sa sobom, želim prvo sa njom da popričam - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju razumem, ona želi sve preko noći. Pitala sam je da li je u PMS-u. Rekla je da joj ne odgovara energija, ali nije to energija. Ona samo traži razlog da se odvoji od Aleks - ispričala je Dalila.
Da li Matora gubi strpljenje - pitala je Ivana.
Da, to je problem - rekla je Dalila.
Ja imam problem,videla sam nešto na žurci, kada vidim nešto setim se toga i ja se iznerviram. a nemam pravo da se derem na nju. Možda malo da se distanciram. Plašim se da ne budem povređena. Iz dana u dan sve više osećam emocije - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih volela da ona odustaje, tri meseca se borila za nju i sada. Ona misli da je se previše dala - rekla je Sandra Rešić.
Matora je oprezna, pazi da taj odnos bude specifičan i meri sve što Aleks ne radi, mislim da će ona naći još neku snagu za strpljenje. Puno daje, a malo dobija za uzvrat - rekao je Car.
Matora se brzo vezuje za ljude, ona će nju da zavoli, a da ne bude sa njom. Bojim se da neće dabiti ono što daje. Ako dobije od Aleksa ono što ona nije, to jest Aleks nije za istopolnu vezu, ali ako se Aleks odluči ona će da grize za tu vezu - rekao je Mensur.
Gledao sam Matoru na žurci, ozbiljno se zaljubila, imala je strpljenja koliko može da. Ona neće ulaziti u vezu, mislim da će da se udalji, ja stavljam krivicu na Aleks - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.V.

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Mensur Ajdarpašić

#Sandra Bajić MC Alex

#Sandra Rešić

#Zadrugari